kacper9210 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 witam pracuję na sprzęcie ASUS Notebook K52JU/K52JT od jakiegoś czasu nie działają mi kombinacje z klawiszem "Fn", zauważyłem także, że sprzęt zaczął ciszej grać. Nie bawiłem się żadnymi programami do zarządzania autostartem, co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jeśli chodzi o klawisz funkcyjny 'fn' to swoje działanie zawdzięcza sterownikowi ATK Znajdź na stronie Asusa w zakładce ATK sterownik. Wybierasz swój model laptopa, następnie wersję systemu (x86 lub x64) i tam będzie do rozwinięcia lista (będzie 1 program). To instalujesz, restartujesz system. Co do przyciszenia dźwięku, to Asusy (nie wszystkie) mogą korzystać z oprogramowania SRS Premium Sound i kiedy ta aplikacja jest uruchomiona to dźwięk jest lekko głośniejszy. Być może ktoś odinstalował ten program? Odnośnik do komentarza
kacper9210 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 wszystko hula jak miło, dzięki za rozwiązanie problemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi