picasso Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 To ja poczekam, aż pobierzesz i zainstalujesz wszystkie aktualizacje - przypominam: po zainstalowaniu pierwszej porcji powtarzaj wyszukiwanie aktualizacji, dopóki nie pokaże się, że już rzeczywiście nic nie ma - potwierdzając wykonanie zadania. Mam nadzieję, że błędów żadnych nie będzie. Odnośnik do komentarza
futrzak Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Hura !! Pobrałem aktualizacje bez żadnych błędów. Noda również postawiłem i po skanie nic mi nie wykrył. Wielkie dzięki Picasso za ofiarowaną pomoc oraz cierpliwość Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Rozumiem, że mamy zrobioną całą partię ostateczną, prócz aktualizacji Windows także zalecane wcześniej aktualizacje programów oraz zmiana haseł. Temat jako ukończony zamykam. futrzaku, żegnamy się więc w tym temacie, ale mam nadzieję, że jako użytkownik forum tu zagościsz na dłużej. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi