chato Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Mam pytanie. Posiadam router TP-Link TL-WR841N http://www.tp-link.com/simulator/841_v5/index.htm Czy konfiguracja zakładki Dynamic DNS w celu dostępu do routera z sieci za pomocą dyndsn.org jest bezpieczna?? Istnieje tam jeszzcze zakładka Remote Managment.(zakładka Security). Czy przekierowywać jeszcze porty na jakiś wysoki numer. Przewaliłem cały internet i nie znalazłem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 (edytowane) Czesć Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "bezpieczna". Jeżeli nie potrzebujesz dostępu administracyjnego do routera z internetu to najlepiej zostawić to wyłączone. A jeśli potrzebujesz to bezpieczeństwo zapewnia A)Zmieniony login administratora czyli nie domyślny admin B)Silne hasło na administratora routera C)Zaktualizowany firmware routera. Pozdrawiam Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi