mati68 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam Jak w temacie. Reinstalowałem windowsa ale niewiele pomogło. Czy ktoś mógłby sprawdzić logi? OTL Extras Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Reinstalowałem windowsa ale niewiele pomogło. W jaki sposób ta reinstalacja była wykonywana: przez format czy nakładkowa reinstalacja? Dziennik zdarzeń ma bowiem nagrane błędy od 12 września, co conajmniej wyklucza świeże przeprowadzenie formatu (Dziennik nie przetrwałby). Patrząc w zestaw startowy nasuwa się pytanie czy sprawdziłeś pracę systemu przed zainstalowaniem AVG? . Odnośnik do komentarza
mati68 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Reinstalacja była z płyty. Po prostu robiłem to jakiś czas temu (nie pamiętam kiedy dokładnie). Przed instalacją AVG system pracował tak samo. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi