Orygano Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mam problem, nie wiem jakim cudem, ale folder pobrane zmienił obrazek ikonki i nazwę na Downloads Jak mogę to naprawić,żeby była normalna ikonka folderu pobrane Folder wygląda tak: Odnośnik do komentarza
dejko Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Włącz pokazywanie ukrytych plików i folderów. W środku folderu powinien być plik desktop.ini Jak go usuniesz ikona powinna się zmienić na normalną. Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 trzymasz w tym folderze mp3 i używasz WMP do odtwarzania? Odnośnik do komentarza
Orygano Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 dejko zrobiłem tak jak mówiłeś wywaliłem destop.ini i nadaj jest tak samo DanteXXI miałem tam pliki mp3 ale przeniosłem je do folderu Moja muzyka Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 jeśli używałeś WMP do odtwarzania plików w tamtym folderze zanim je przeniosłeś to prawdopodobnie łączył się on z internetem i pobierał okładki płyt do mp3. spróbuj może tak: 1. narzędzia --> opcje folderów --> widok --> tam odznaczasz opcję ukryj pliki systemowe, zatwierdzasz tak oraz zaznaczasz pokaż ukryte pliki 2. wbijasz do tego folderu (downloads) - powinny tam być pliki z atrybutem "ukryty" takie jak np. album art blabla etc. 3. Zanim coś podaj najpierw screena z folderu downloads. Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Wydaje mi się, że problem właśnie w skasowaniu oryginalnego desktop.ini i należałoby przywrócić jago zlokalizowany odpowiednik. Coś w tym stylu: [.ShellClassInfo]LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21798 IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-184 pzdr Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi