sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam ! Zgodnie z instrukcją Picasso na dysku D utworzyłem 3 foldery : XPCD z kopią oryginalnego dysku ixstalacyjnego Windows XP Home Edition XPSP z SP3 XPBOOT Po wpisaniu w " uruchom" komendy integracyjnej rozpakował się SP3. Potem pojawił się Komunikat ( w załączniku ). Dla mnie, amatora, treść komunikatu jest niezrozumiała. Jeśli ktoś wie o co chodzi to uprzejmie proszę o pomoc. Pozdrawiam : Sylwester http://www.wklejto.pl/69816 Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 sylwester Zgodnie z instrukcją Picasso Przeczytaj jeszcze raz -> 1KLIK Odnośnik do komentarza
sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Karolek ! Bardzo dziękuję za dobre chęci ale właśnie z pomocą tej instrukcji autorstwa Picasso chciałem zrobić płytę bootowalną XPSP3 i nic z tego nie wyszło. Nadal nie wiem gdzie tkwi błąd. Pozdrawiam : Sylwester. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Wydaje mi się, że kolega Karolek chciał zwrócić uwagę na pewną rzecz w opisie Picasso, a mianowicie na to jaka wersja WindowsXP jest obecnie zainstalowana na Twoim PC z podkreśleniem tego, że aby zintegrować SP3 płyta musi posiadać minimum zintegrowany SP1 w innym przypadku należy wpierw zintegrować SP1 a następnie SP3 innej możliwości nie ma. Odnośnik do komentarza
sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Przepraszam za niedomówienie : mam oryginalną płytkę instalacyjną Windows XP Home Edition SP2 więc nieudana integracja spowodowana jest jakimiś innymi czynnikami. Być może przyczyną jest brak pliku " cmpnents" na mojej płytce instalacyjnej ( u Picasso ten folder istnieje ). Znalazłem folder " cmpnents" na moim dysku D, ale próba przeniesienia go do kopii Windows stale kończy się niepowodzeniem. Sylwester. Odnośnik do komentarza
Aux Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Wygląda na to, że płyta CD jest uszkodzona i nie wszystkie pliki dają się skopiować, lub po włożeniu płyty do napędu uruchamia się instalator Windowsa, w tym przypadku instalator należy zakończyć. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi