marekwjk Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam niestety ponownie! I znowu problem z kompem. Po podłączeniu przejściówki marki. china w driverach mam wykrzyknik - pod innymi urządzeniami i napis USB to ATA/ATAPI bridge - w opisie :sterowniki do tego urządzenia są nie zainstalowane [kod 28]. Przy aktualizacji nic nie znajduje (system nie może zainstalować urządzenia) Mój sys to win7 64 pl z sp1 kupny PS Czyżby urządzenie było do wyrzucenia??? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Oszczednosc nie tylko w zlotowkach Po podłączeniu przejściówki marki. china , ale tez w informacjach. Podlaczyles co..? ATA, SATA. Te wynalazki maja zasilacze zewnetrzne - ogolnie do d...py. Wiec uwazaj. Kombinowal bym ze zworkami master/slave jesli to ATA. Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Przejściówka ata na dyski 2,5' i 3,5' z zasilaczem oraz sata - zworki zmieniane na master, slave itp i nic. Mam starą obudowę zewnętrzną w której był cdrom - ata - usb i toto chodzi z tymi dyskami.. Czyli urządzanie do d...? Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 @marekwjk Pokaż menadżer urządzeń (zrób screen) gdzie ty dokładnie widzisz te błędy Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Menadżer w załączeniu Doszedł drugi problem - po podłączeniu UPS'a Musteka 1590, po kablu usb też się wyświetla ten komunikat i oprogramowanie nie widzi go ... A pro po - może to wina Windows 7? Czyściłem file repozytory ale je przywróciłem... Win7 home sp1, orginał Edytowane 8 Grudnia 2011 przez marekwjk Odnośnik do komentarza
marekwjk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Podbijam temat dla potomnych - problem rozwiązany a spowodowany przez był przez sunrise seven - po czyszczeniu C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository Przywrócenie z dysku instalacyjnego nie naprawiło problemu dopiero przywrócenie ścieżki z laptopa nie traktowanego w/w programem naprawiło całkowicie problem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi