jarecki007 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam dzisiaj zainstalowałem nowa wersję KIS 2012 i na starcie pojawił mi się kłopot z gadżetem na bocznym pasku jak go się pozbyć na stałe? wyłączenie krzyżykiem owszem pomaga ale tylko do momentu wyłączenia komputerka odinstalowanie go hmm też próbowałem, lecz za każdym razem kiedy restartuję komputer on pojawia się ponownie nie chcę go czy jest na to jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Jarek nie znam KIS`a ale w takich przypadkach zazwyczaj działał PPM i dalej w zależności od opcji wyświetlanych. Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 OO hej hej wiesz rabię tak, i jak wcisnę odinstaluj to on znika ale kiedy tylko uruchomię ponownie kompa to pojawia się ponownie w tym ciekawostka cała gdzieś mocno siedzi:( Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Uruchom Autoruns i w karcie Gadgets skasuj ten obiekt (to jest równoznaczne z wycięciem z sidebar.ini wpisu uruchomienia), a następnie wykończ z dysku cały folder C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets\Kaspersky12.Gadget Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Uruchom Autoruns i w karcie Gadgets skasuj ten obiekt (to jest równoznaczne z wycięciem z sidebar.ini wpisu uruchomienia), a następnie wykończ z dysku cały folder C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets\Kaspersky12.Gadget tak to rozwiązało mój problem dziękuję Picasso dzięki Wiesław pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi