Antykpl Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Hey mam problem jak wiadomo ekran wyłacza sie samoczynie i po kliknieciu myszki włacza sie ta strona qooqlle.com jak mam sie jej pozbyć bo mi sie to nie podoba To zeskanowałem OTL'em: otl.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Logi wklejaj jako załączniki na forum aby lepiej się temat czytało. Pierwszy załącznik zrobiłem za ciebie poprawiając w twoim poście. 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\ProgramData\timerxfile C:\ProgramData\varsavefile C:\ProgramData\datesavefile C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\ProgramData\nircmd.exe C:\Users\Damian\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Damian\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Damian\AppData\Local\jushed.exe C:\Users\Damian\AppData\Local\operaprefs.ini :OTL IE - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = "http://search.conduit.com?SearchSource=10&ctid=CT2504091" O4 - HKCU..\Run: [jushed] C:\ProgramData\jushed.exe ( ) :Commands [emptyflash] [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Z panelu usuwania programów odinstaluj sponsoringi - Conduit Engine / Vuze Remote Toolbar 3. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, ale zaznacz opcję "Rejestr - skan dodatkowy" ma Użyj filtrowania wtedy powstanie też drugi log. Wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL oraz AD-Remover z opcji Scan. Odnośnik do komentarza
Antykpl Opublikowano 8 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 dałem tylko z OTL bo miałem problemy z zainstalowaniem instalowałem ten drugi program z 5 razy i nic mam nadzieje ze to wystarczy ... sorki OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Nie wystarczy, mówiłem przecież: ale zaznacz opcję "Rejestr - skan dodatkowy" ma Użyj filtrowania wtedy powstanie też drugi log Wykonaj to. Edytowane 10 Października 2011 przez picasso 10.10.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi