szopen64 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam ponownie. Jeszcze do południa Nod AV aktualizował się prawidłowo lecz po południu zauważyłem że nie może pobrać aktualizacji, tzn, pobiera ale po chwili wyskakuje komunikat "Błąd podczas tworzenia pliku tymczasowego", o co tu chodzi? Pobiera aktualizację i pod koniec przerywa i wyskakuje błąd, nie jest to wina klucza bo tego nie woła, klucz jest aktualny. Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Spróbuj aktualizacji offline: http://www.eset.pl/Pomoc,f,260,act,show/Aktualizacja_program_oacute_w_ESET_bez_podlaczenia_do_Internetu_off_line_ pzdr Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Wyinstaluj Noda, usuń pozostałości, wyczyść rejestr CCleanerem i zainstaluj ponownie. Aby upewnić się, że nie jest to spowodowane wirusem, przeskanuj wcześniej system Malwarebytes Anti-Malware Free i Hitmanem Pro. Odnośnik do komentarza
szopen64 Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Obyło się bez odinstalowania, rano skanowałem MBAM i nic nie znalazł, później komputer był kilka godz. włączony z podłączonym netem bez żadnego działania gdyż musiałem nagle wyjść a teraz MBAM usunął Trojana i po zresetowaniu komputera aktualizacje pobierają się prawidłowo. Problem rozwiązany, dzięki za podpowiedź bo nie podejrzewałem wirusa przy samej włączonej przeglądarce bez żadnego pobierania plików ani włączoną podejrzaną stroną. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi