lolziom1 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zrobiłem wszystko ale zatrzymałem się na włączeniu programu ComboFix. Wyskakuje komunikat niżej. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wirus uszkodził ComboFix, należy postąpić zgodnie z komunikatem i pobrać raz jeszcze. Niestety ten komunikat świadczy również, że wirus jest jak najbardziej aktywny i uszkadzanie programów jest w toku..... Odnośnik do komentarza
lolziom1 Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 pobrałem jeszcze i nic to samo Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) Obawiam się, że kroi się format. Pokaż nowy log z GMER, by potwierdzić czy nadal startuje komponent ukryty (a svchost.exe i ntdll.dll zapewne bez zmian). Następnie, na innym komputerze niż zainfekowany przygotuj płytę Kaspersky Rescue Disk. Zastartuj z tej płyty na chory system i zrób pełne skanowanie. Edytowane 10 Października 2011 przez picasso 10.10.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi