stefel Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam. Mam nastepujacy problem : coś sie poprzestawiało w opcjach zasilania i teraz jak chcę rozjaśnić obraz to sie przyciemnia a jak chcę ściemnić to się rozjaśnia. Przeinstalowałem system z partycji recovery i dalej to samo. Da sie to naprawić ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Sprawdź w BIOSie ustawienia Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Właśnie z tym też mam problem... Podczas uruchamiania nie wyświetla się żaden ekran tylko od razu Trwa uruchamianie systemu windows. Próbowałem F2, F12, DEL i nic Ten laptop to Toshiba Satelite A660-18G Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 A nie masz żadnej dokumentacji do tego lapa,manual do niego? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Wyłacz system, odłącz zasilacz i wyjmij na kilka minut baterię, (nawet pół godziny). Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Komputer jest na gwarancji więc otwieranie odpada. Mam instrukcję obsługi ale nie mogę nic znaleźć. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Komputer jest na gwarancji więc otwieranie odpada. O czym ty mówisz? Jakie otwieranie? Baterię masz wypiąć tylko. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 teraz jak chcę rozjaśnić obraz to sie przyciemnia a jak chcę ściemnić to się rozjaśnia A czym to próbujesz regulować? Klawiszami funkcyjnymi? Z poziomu narzędzi Toshiba? Podczas uruchamiania nie wyświetla się żaden ekran tylko od razu Trwa uruchamianie systemu windows. Próbowałem F2, F12, DEL i nic Wygląda na to, że ten lap ma aktywny system "fast boot", a w takiej sytuacji trzeba mieć szybką rękę: trzymać wciśnięty klawisz funkcyjny (przypuszczalnie jest to F2) + wcisnąć power. Przeinstalowałem system z partycji recovery i dalej to samo. Toteż i temat jedzie do działu Hardware. . Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 A czym to próbujesz regulować? Klawiszami funkcyjnymi? Z poziomu narzędzi Toshiba? Nie. Z poziomu opcji zasilania Wygląda na to, że ten lap ma aktywny system "fast boot", a w takiej sytuacji trzeba mieć szybką rękę: trzymać wciśnięty klawisz funkcyjny (przypuszczalnie jest to F2) + wcisnąć power. Tak. Faktycznie w biosie miałem tak ustawione. Udało mi się uruchomić ustawienia biosu F2 + power. Zresetowałem bios do ustawień fabrycznych i wszystko wróciło do normy. Dzięki za pomoc Pozdrawiam. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi