picasso Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Po wpisaniu komendy którą podałaś wyskakuje takie okienko (...) Dodam ,że teraz ten firewal jest odinstalowany( w momencie wpisywania tej komendy ). Prawdopodobnie ten błąd "Nie można odnaleźć określonego modułu" podczas derejestracji wcale nie jest relatywny do pliku per se (oczywistość na obrazku = ten plik jest), tylko do jego zależności (które można analizować narzędziami typu Dependency Walker). I coś do rzeczy może mieć i fakt, że PrivateFirewall odinstalowałeś, czyli urwałeś komponenty zależne. Ten capicom.dll, który Ci dałam, pozyskałam wprost przez instalację PrivateFirewall, gdyż domyślnie taki plik nie istnieje w katalogu system32 = montuje go PrivateFirewall. Na chwilę obecną nie mam precyzyjnej rady naprawczej. Zastanawiam się też, czy tu nie ma związku stan Twojego Windows, piję do umieszczonych przeze mnie wcześniej uwag na temat potencjalnych modyfikacji tego Windows. Z pewnością nie mam tu do czynienia z systemem naturalnym. 1. Sprawdź na wszelki wypadek czy nie koliduje z instalacją Avast = wyłącz na czas instalacji wszystkie osłony. Jeśli nici, usuń capicom.dll z katalogu system32. 2. Zamiast PrivateFirewall wypróbuj darmowy: Online Armor Free lub COMODO Firewall. I podobnie: oba firewalle mają moduły HIPS, toteż trzymaj się uwagi na temat redukcji osłon Avast. . Edytowane 10 Października 2011 przez picasso 10.10.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi