LikwidatoR Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jako,że zbliża się nieubłaganie premiera najnowszego dziecka Nortona AV-test. org przetestowało najnowszy produkt Symanteca z linii 2012. Test z wynikami został opublikowany przez redakcje Komputer Świata, lecz wykonany przez ekspertów z AV-Testu. Można być spokojny o jego wykonanie Szczegóły : http://www.komputerswiat.pl/nowosci/bezpieczenstwo/2011/35/norton-internet-security-2012-i-norton-antivirus-2012-w-testach.aspx Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Zdumiewający wynik szczególnie w odniesieniu do testów na 10 samplach umieszczanych na YouTube. Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Norton w VB wykrywalność tylko ponad 90% i dalekie miejsce ale już w ostatnim AV-C bardzo dobrze, tylko dużo FP. Najlepiej jednak Symantec wypada w testach Eru Odnośnik do komentarza
polak900 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 rootkit położył nortona wyłączając go całkowicie: a tu rozmowa na ten temat: http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Concerned-about-NIS-2012-efficiency/m-p/531218 Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 @Polak Ty manipulatorze może byś tak sprostował info o teście : lewizna robiona przez fanatyka Comodo Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 @Meir Przygadał kocioł garnkowi Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 @Meir Przygadał kocioł garnkowi Widzę Jura,że masz profesjonalne podejście do oceny tego testu Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Widzę Jura,że masz profesjonalne podejście do oceny tego testu Za bardzo przywiązałeś się Meir do Nortona i dlatego się trochę spinasz, gdy ktoś napisze coś negatywnego na jego temat. Ty jednak masz jeszcze GeSWalla i jeżeli nie uruchomisz lub nie skopiujesz z pena lub CD/DVD na dysk tego rootkita, ewentualnie nie przeniesiesz go między partycjami to możesz spać spokojnie Odnośnik do komentarza
polak900 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 @Polak Ty manipulatorze może byś tak sprostował info o teście : lewizna robiona przez fanatyka Comodo witam meir to jest też lewizna: http://www.youtube.com/watch?v=mgpy7m1yjo8&feature=feedu ZeroAccess znów wyszedł zwycięsko z potyczki z NIS 2012. Dziwne jest to, że NIS informował o wykryciu i blokadzie rootkita ale i tak doszło do infekcji. Chyba jednak jest coś na rzeczy ale pewnie znowu napiszą że jest to zagrywka fanów COMODO! pozdro Za bardzo przywiązałeś się Meir do Nortona i dlatego się trochę spinasz, gdy ktoś napisze coś negatywnego na jego temat. Ty jednak masz jeszcze GeSWalla i jeżeli nie uruchomisz lub nie skopiujesz z pena lub CD/DVD na dysk tego rootkita, ewentualnie nie przeniesiesz go między partycjami to możesz spać spokojnie GW meira podstawowa obrona pozdro jura Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ty @Polak jesteś "młody,wykształcony z dużego miasta" a ciągle siejesz zakamuflowane herezje...dobrze wiesz,że ten cudak ZeroAccess wali w dekiel prawie wszystkie programy antyvirusowe a jakoś dziwnym (?) trafem na YT umieszczane są tylko oblane testy Nortona jako oczywista oczywistość Odnośnik do komentarza
polak900 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ty @Polak jesteś "młody,wykształcony z dużego miasta" a ciągle siejesz zakamuflowane herezje...dobrze wiesz,że ten cudak ZeroAccess wali w dekiel prawie wszystkie programy antyvirusowe a jakoś dziwnym (?) trafem na YT umieszczane są tylko oblane testy Nortona jako oczywista oczywistość np comodo bez hipsa Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ty @Polak jesteś "młody,wykształcony z dużego miasta" a ciągle siejesz zakamuflowane herezje...dobrze wiesz,że ten cudak ZeroAccess wali w dekiel prawie wszystkie programy antyvirusowe a jakoś dziwnym (?) trafem na YT umieszczane są tylko oblane testy Nortona jako oczywista oczywistość Do tego dopiero dzisiaj polak900 dowiedział się od Zorda, że Insight działa tylko na plikach pobranych z internetu ! . No ale udziela się wszędzie i sieje ferment na temat NIS . Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Po poście wybitnego znafcy od zabezpieczeń Facecika, a szczególnie po przeczytaniu jego sygnaturki: "NIS 2011 i starczy ... " doznałem nagłego olśnienia. Wreszcie zrozumiałem, że Norton na prawdę jest najlepszą i kompletną aplikacją zabezpieczającą. Jak mogłem wcześniej tego nie rozumieć? Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @Polak-nigdy się nie dowiemy dlaczego masz takie inklinacje do publicznego podawania : półprawd @Jura-nie ironizuj i nie moralizuj-jeśli chcesz się popisywać swoją erudycją to wracaj na SG-tam potrzebują : "wybitnych fachowców" Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Po poście wybitnego znafcy od zabezpieczeń Facecika, a szczególnie po przeczytaniu jego sygnaturki: "NIS 2011 i starczy ... " doznałem nagłego olśnienia. Wreszcie zrozumiałem, że Norton na prawdę jest najlepszą i kompletną aplikacją zabezpieczającą. Jak mogłem wcześniej tego nie rozumieć? Wiesz omkar vel Jurek , przed twoją głupotą nawet defensewall cię nie uchroni, ale mi wystarczy NIS , w zasadzie dla lepszego samopoczucia Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wiesz omkar vel Jurek , przed twoją głupotą nawet defensewall cię nie uchroni, ale mi wystarczy NIS , w zasadzie dla lepszego samopoczucia Głupota to wspaniała sprawa. Jeżeli nie wiesz to wszystko staje się proste. Jeśli główkujesz, spekulujesz, sprawdzasz, oceniasz masz problem. Lepiej być głupim i szczęśliwym niż "mądrym" i nieszczęśliwym. Za dobre samopoczucie Facecik nie musisz płacić @Meir Też Cię kocham Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Za dobre samopoczucie Facecik nie musisz płacić Ty zapewne byś musiał płacić, ja mam za darmo . Wszystko to wiążę się z tym co napisałem wyżej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi