Kondzios Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam! Mam problem. Mianowicie Windows Vista HB czasami się zawiesza. Przerabiałem to na tamtym forum z Panią Picasso. Pomogło aż do pewnego czasu. Od okolo 2 dni mam duże problemy z uruchamianiem komputera. Trzeba pare razy resetować żeby się włączył. Zgodnie z tym co Picasso mi poradziła na tamtym forum Próbowałem wyłączyć z autostartu wszystko co niezbędne, defragmentując offline Perfect Diskiem, optymalizując. Problem trwa ponad rok(!) z pewną nieregularnością, tzn. przez miesiąc chula by potem przez 5 dni bootować po 6 resecie i tak w kółko. Sprawdzałem wszelkie hardware, czyściłem w środku a sytuacja się powtarza. Ostatnią nadzieję kładę w was, drodzy Użytkownicy. Pozdro. Odnośnik do komentarza
Bardok Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tyle że praktycznie nic nie napisałeś, co w budzie siedzi,szery opis problemu,co sprawdzałeś i jak to robiłeś? Nie każdy jest z poprzedniego forum i nie zna głębiej twojego przypadku. Ps: Czy problem pojawił się równo z upałami ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie wnikam w szczegóły problemu ale jak zwykle pojawia się pytanie o sprzęt i system. Odnośnik do komentarza
Kondzios Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Ps: Czy problem pojawił się równo z upałami ? Pojawia się od zeszłego roku w lutym. System Vista Home Basic x32, Reszte dam jak będę miał dostęp do owej Visty( czy log z system spec może być?) Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku jasnej odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi