wojnik Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam i proszę o pomoc. Mój komputer (Dell DX270 Desktop 2.8GHz/2048/Windows 7 Home) co kilka minut przerywa działanie i pojawia się "niebieski ekran" z komunikatem STOP: 0x000000BE, który sfotografowałem i podłączam jako załącznik. Nie znam angielskiego i nie mam pojęcia, co to może być. Raz jeszcze bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) MS o tym błędzie http://technet.micro...%29.aspx#BKMK_5 Pytanie:Czy instalowałeś coś przed yym zdarzeniem? Jeśli problem zdawać się być z niczego to jest to problem sprzętowy - w szczególności podejrzany RAM. Wejdź w tryb awaryjny,znajdź i spakuj (o ile będa) folder C:\Windows\Minidump i plik C:\Windows\MEMORY.DMP,pliki spakuj,shostuj gdzieś a do posta wklej linki do shostowanych plików. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi