Skocz do zawartości

Strona startowa Qooqlle.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem tu nowy, więc korzystając z okazji witam Wszystkich. Otóż mam pewnien problem, który chyba jest już bardzo dobrze znany na tym forum, a mianowicie qooqle.com

Bardzo mnie to męczy, gdyż nie mogę sobie z nią poradzić. Po każdym ponownym uruchomieniu strona dalej wraca.

Wyczytałem troszkę o OTL i tych sprawach i poniżej wklejam logi.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

OTL.Txt

Extras.Txt

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst:

:Files
C:\12a51efba599e35771421f

:OTL
IE - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = "http://www.qooqlle.com/"
O4 - HKLM..\Run: [Readar_sl] C:\Documents and Settings\Michał\Dane aplikacji\Readar_sl.exe (Created with WinAutomation ("http://www.WinAutomation.com"))
O4 - HKLM..\Run: [TunesHelper] C:\Documents and Settings\All Users\TunesHelper.exe ()
O4 - HKCU..\Run: [RGSC]  File not found

:Reg
[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2]

:Commands
[emptyflash]
[emptytemp]

Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera.

2. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj śmieci - DAEMON Tools Toolbar / Gutscheinmieze - Toolbar

3. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL oraz AD-Remover z trybu skanowania.

W porządku. Do wykonania jeszcze poniższe czynności.

1. Wklej do OTL tym razem taki tekst:

:Reg
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{42168F92-DA71-42E6-BC7F-132EAC1F1899}]

:OTL
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - {DFEFCDEE-CF1A-4FC8-88AD-48514E463B27} - No CLSID value found.
O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - No CLSID value found.
O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {DFEFCDEE-CF1A-4FC8-88AD-48514E463B27} - No CLSID value found.

Kliknij w Wykonaj skrypt. Logów żadnych już nie pokazujesz. Używasz opcji Sprzątanie w OTL.

2. Do aktualizacji Java i Adobe Reader: KLIK.

3. Opróżnij folder Przywracania systemu: KLIK.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...