Tadzio Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam. Mam problem z instalacją Comodo Firewall. Za każdym razem kiedy instaluję tę zaporę, po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje taki komunikat: Byłbym wdzięczny za odpowiedź czemu tak się dzieje. Co zrobić, aby tego nie było? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A próbowałeś banalnej rzeczy: pobrania od nowa?Najlepiej z innego serwera.Komunikat podaje informację o uszkodzeniu paczki. Możesz również spróbować przeinstalować Windows Installer. Odnośnik do komentarza
Tadzio Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Pobierałem z kilku źródeł, teraz i wcześniej, kilka miesięcy temu.Za każdym razem mam ten sam problem. Już odinstalowałem i na razie odpuszczam Comodo. Dziękuję za odpowiedź. Możliwe, że kiedyś powrócę do instalacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Za każdym razem kiedy instaluję tę zaporę, po ponownym uruchomieniu komputera wyskakuje taki komunikat Zwróć uwagę co jest na komunikacie: MarketingReg. To nie jest od COMODO tylko od ... Hewlett-Packard (KLIK). Ten obiekt jest odrębną pozycją deinstalacyjną, widoczną w logach OTL Extras w postaci takiego zapisu rejestru: ========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ========== [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]"{DD920AB6-2DB9-48B7-8052-0A4F0C4277BC}" = MarketingReg Uruchom Windows Installer Cleanup i za jego pomocą usuń z listy MarketingReg. Ta procedura czyści dane instalacyjne i błąd delikwenta powinien ustąpić. . Odnośnik do komentarza
Tadzio Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witaj Picasso Dziękuję za informację. Przepraszam, ze tak późno odpowiadam, ale nie miałem dostępu do internetu. Spróbuję dziś zainstalować tę zaporę. Używam na razie PC Tools Firevall Plus, 7.0.0.123, nie wiem czy to dobre narzędzie, ale nie mam jakichś uwag do niego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi