pulaszpula Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 od pewnego czasu mam problem bo pojawia mi się komunikat że nie można odnaleźć modułu: C:\Users\SAWKO~1\AppData\Local\Temp\msindt3264.dll próbowałam wyczyścić za pomocą CCleaner ale nic z tego z raportów OTL nie wiele potrafie odczytać Prosze o pomoc OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\ProgramData\hD13602BlBbE13602 :OTL O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. O4 - HKLM..\Run: [] File not found O4 - HKCU..\Run: [efsuokup] File not found :Commands [emptyflash] [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
pulaszpula Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zrobiłam, i po uruchomieniu żaden komunikat o module już nie wyskoczył, tylko jakiś raport którego tu nie mogę wrzucić z braku uprawnień, a po skanowaniu nowy raport OTL w załączniku Dziękuję za pomoc OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 To jeszcze wykonaj poniższe punkty: 1. Użyj opcji Sprzątanie w OTL. 2. Zaktualizuj Firefox, Java i Adobe Reader: KLIK. 3. Opróżnij folder Przywracania systemu: KLIK. . Odnośnik do komentarza
pulaszpula Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Sprzątanie zrobione i aktualizacje również. Co do usunięcia punktów przywracania systemu chciałam zapytać czy na pewno powinnam to zrobić, gdyż nie mam zrobionej kopii zapasowej ? Czy po tych wszystkich krokach już będzie mi wszytko normalnie działać ? Czy mam jeszcze wkleić raport z OTL ? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Przywracanie wyczyść bo tam są przechowywane kopie szkodników również dlatego jest to zalecane. Żadnych logów już nie pokazujesz. To wszystko. Odnośnik do komentarza
pulaszpula Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wszystko wyczyszczone Jeszcze raz dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi