Punisher2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jak zmienić odległość zaznaczonych na screenie elementów tak żeby te ikonki znikły całkiem a odległość przycisku start od przycisków paska zadań była większa Odnośnik do komentarza
kosa351 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o pasek zadań to kliknij prawym przyciskiem myszy na pasku, odznacz zablokuj pasek zadań ustal sobie zadowalającą odległość i ponownie zablokuj. Pierwszej części zdania, nie rozumiem. Sprecyzuj swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 nie chodzi mi oto a bitmapy tego .theme Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 odległość przycisku start od przycisków paska zadań była większa To możliwe przez modyfikację explorer.exe wg kroków z: Space between Start Menu & Taskbar buttons. Poglądowy przykład z mojej wirtualnej maszyny, czyli w hex edytorze na offsecie 194a3 ciąg 6a20: .... został zmieniony na przykładowe 6a30 skutkując powiększeniem przerwy do progu: odległość zaznaczonych na screenie elementów tak żeby te ikonki znikły całkiem Tego nie miałam czasu przetestować. Prawdopodobnie edycja pliku msstyles i do obróbki wymiarowanie w sekcji [startPanel.PlacesList] (możliwe, że inne sprzężone też). . Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) [startPanel.PlacesList] a dokładniej można? bo troche duzo tu cyferek Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi