Punisher2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Nie można przywrócić systemu do żadnego punktu przywracania, przerejestrowanie bibliotek nie pomogło, Samo przywracanie działa, tylko nie można przywrócić systemu do żadnego punktu, jak to naprawić? i co jest nie tak Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A masz w ogóle wybór punktów przywracania? Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 tak Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Punisher2010 za mało szczegółów. Co to oznacza: "Samo przywracanie działa, tylko nie można przywrócić systemu do żadnego punktu, jak to naprawić?". Czyli czy widzisz jakiś błąd (jaki), czy Przywracanie zaczyna i nie kończy? przerejestrowanie bibliotek nie pomogło Jeśli pijesz do poprzedniego swojego tematu (puste okno Przywracania z winy Kasperskiego), to ta rejestracja działa tylko na "interfejs" przywracania a nie inne jego właściwości. . Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Sytuacja wygląda tak, że wszystkie funkcje przywracania systemu działają nie działa tylko przywracanie systemu do utworzonego wcześniej punktu przywracania. Wyskakuje komunikat Nie można cofnąć systemu, przywracanie niekompletne czy jakoś tak to było Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wyskakuje komunikat Nie można cofnąć systemu, przywracanie niekompletne czy jakoś tak to było Potencjalne przyczyny: KLIK. Podstawowe pytanie: czy jest zainstalowane jakiekolwiek oprogramowanie zabezpieczające? Jeśli tak, może blokować odkręcanie stanu. Przy tym błędzie stosuje się również procedury ograniczeń procesów, czyli uruchamianie Przywracania systemu: w stadium czystego rozruchu (KB331796) lub z poziomu Trybu awaryjnego (ale wtedy już nie można go cofnąć). . Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Korzystam z angielskiej wersji Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (a.b.c.d), wyniki pełnego skanowania nie wykryły infekcji. Czy możliwe jest iż KIS 2012 blokuje tę operację? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Czy możliwe jest iż KIS 2012 blokuje tę operację? Przecież sugeruję swoją wcześniejszą wypowiedzią, że taki błąd Przywracania systemu może wynikać z aktywności samego oprogramowania zabezpieczającego. Czy sprawdzałeś uruchamianie Przywracania systemu z poziomu Trybu awaryjnego? Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Winowajcą jest KIS 2012, wyłączyłem go i spróbowałem przywrócić system i się udało. Wniosek, to jego wina. I miałem rację, napisałem w tej kwestii do Kaspersky Lab i dostałem od nich taką odpowiedź Witam Problem jest nam znany. Więcej informacji znajduje się na stronach: http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208284986 http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208284985 Pozdrawiam Patryk Szarota Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi