Meir Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szacunek ! Chciałem Was prosić o fachowe sugestie w wyborze laptopa,od września zaczynam nową pracę i muszę być mobilny. Moje preferencje : matryca : 17,3 cala dysk : od 500 GB w górę Z sumiennym serwisem,niezłymi głośniczkami,nie grzejący się za bardzo,w miarę energooszczędny. Zastosowania : oprócz ogólnie pojętego internetu,okazjonalnie ( jak szefowa nie będzie widziała ) jakiś filmik i pykanie w wyższych detalach w The Witcher 2,Assassin's Creed czy Call of Duty: Black Ops. Cena do 3500 złociszy,najlepiej ze sklepu : x-kom.pl Oczywiście bez systemu operacyjnego Dziękuję. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może taki Dell KLIK Solidna aluminiowa obudowa, dysk 7200 na godzinę Natomiast jeśli chodzi o gry, nie wiem czy ta Nvidia sobie poradzi, ponieważ graczem nie jestem (ale myślę, że spokojnie). Warto też zwrócić uwage na bardzo rozbudowaną ilość wejść. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Chyba @Belfegor trafiłeś w 10 bo nie ma innych propozycji...bardzo zacna maszynka Do tego te głośniczki JBL na pewno robią jakąś różnicę w dźwięku,procek fajny,karta na razie pociągnie wszystko i design też mi podpasował. Myślałem o firmie Asus-ma pełno fanboyów-ale podobno serwis robi jazdy,Acer-podobno bardzo się ostatnio podciągnął jakościowo...ale ten Dell jakoś najbardziej do mnie przemawia. Dziękuję @Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mam Asusa, póki co nie korzystałem z pomocy serwisu. Oby tak dalej. Do tego te głośniczki JBL na pewno robią jakąś różnicę w dźwięku, marka uznana, ale nie nastawiaj sie na jakieś super efekty. To głośniki od lapka. Chyba @Belfegor trafiłeś w 10 bo nie ma innych propozycji...bardzo zacna maszynka Proponuje, co sam bym kupił. Może za rok strzele sobie takiego Della. Na pewno lepsza obudowa (trwała) i inny rozkład wejść - to dla mnie ważne. Trzymaj sie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi