Misiumaster Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Siema, chciałbym odbierać w komputerze odbierać internet od sąsiada . W moim komputerze ( bo brat ma laptopa z wifi), nie ma wifi. Czy aby cieszyć się bezprzewodowym internetem wystarczy karta wifi pod USB ? Na oku mam EDIMAX EW-7811UN może być ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Sąsiad o tym wie? Karta ok. Odnośnik do komentarza
Misiumaster Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Pewnie że wie, sam da hasło ______________ Ale ja rozumiem że podłączam kartę, instaluję sterowniki i internet Wifi w kompie? I jaki polecicie do tego program ? Mam Ralink . Wystarczy ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Kartę możesz spokojnie brać. Nic więcej nie potrzebujesz. Ewentualnie sterowniki do niej, ale to nie powinien być problem. Program? System sam spokojnie obsłuży. Mówisz o Ralink Wireless Utility? Jak chcesz, to możesz korzystać... Odnośnik do komentarza
Misiumaster Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 A program do zarządzania internetem jaki polecisz ? Mam RaLink, chyba że Windowsowski ___________________________ Dziękuję za wszystkie informację, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Każdy się nada. Ja korzystam z windowsowego i nie narzekam, ale to tylko w kwestiach sieci domowych. Odnośnik do komentarza
Misiumaster Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ok, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi