Anonim8 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak w tytule. Postanowiłem stworzyć konfig FOOBCIA wersja 9.6.9 w oparciu o wtyczke columns UI. Reset ustawień do domyślnych, wybrałem Columns UI, wskazałem folder z muzyką, załadowałem butony i zamierzałem zabrać się do ustawienia kolorów playlisty. Kolorki zmieniłem i zamierzałem się zabrać do korekty czcionki na playliście. Chodziło mi o powiekszenie liter w kolumnie artysta/album. Wybrałem SegoeUI i crash. Gdyby ktoś uprzejmie przeanalizował dump - będę wdzieczny. Tak z ciekawości co się porypało system Windows7 64bit link do pliku KLIK Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Z tego co doczytałem jest to chyba problem z AERO, jeśli chcesz się dalej bawić to spróbuj wyłączyć AERO, powinna była wyjść poprawka microsoftu bo problem jest znany od dość dawna. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A to dziwne bo nie używam Aero. Mam i miałem w czasie zabawy styl XP Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 No to może dlatego, info które czytałem pochodziło z zeszłego roku, być może albo problem został naprawiony przez jakąś poprawkę, albo nowa wersja fobara toleruje aero. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi