Oniryczny Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 BIOS mam od dawna najaktualniejszy czyli 2105 do mojej mobo zanim podkręciłem sprzęt to już go miałem... Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Oniryczny; BIOS mam od dawna najaktualniejszy czyli 2105 do mojej mobo Najnowszy to 0512 -> 1Klik. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Karolek że co, że jak ? Najnowszy to 0512 nie wprowadzaj zamętu z tym biosem, twój link świadczy tylko o tym, że bladego pojęcia nie masz co to jest bios płyty głównej. Oniryczny - bios masz aktualny (czyli tak jak piszesz 2105) , nie trzeba go aktualizować bo nowszego nie ma. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 odinstalowałem drivery... reboot safe mode... driver sweeper całe AMD display ASUS audio i Realtek audio... reboot... instalacja nowego display drivera i sterowników sb/nb... system działa jak działał z tym że w opcji ręcznej aktualizacji mam wciąż wpisy starych wersji sterowników i nie wiem skąd ale nie mam opcji Wyczyść listę niedawno używanych elementów z ppm w menu start na Niedawno używane elementy OTL http://wklej.org/id/572847/ Extras http://wklej.org/id/572848/ Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 w opcji ręcznej aktualizacji mam wciąż wpisy starych wersji sterowników Co jeśli te wpisy są częściowo ciągnięte z wityny Windows/Microsoft Update w trakcie połączenia internetowego? Wszakże M$ certyfikował te sterowniki. Uruchom systemową szukajkę, m.in. wyszukiwanie zaawansowane (ukryte pliki i foldery), przeszukaj dysk pod kątem występowania określonych fraz w plikach. Albo załóż temat w dziale Vista/7 z ukierunkowaniem na wytłumaczenie skąd biorą się te wpisy - bo z problemem sprzętowym niewiele ma to wspólnego. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ...bo z problemem sprzętowym niewiele ma to wspólnego. No ja wiem ja założyłem temat w innym dziale ale został przeniesiony. a co z ppm jak to odkręcić teraz bym znów była ta opcja? Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sugerujesz, że myszkę masz popsutą? AMD Catalyst - Czy można odinstalować stare wersje sterowników? - kto skojarzy ten temat z problemem, który próbujesz rozwiązać (i tu zerknie)? Załóż nowy... A kaliber pytania o to skąd bierze się lista sterowników w kreatorze jest inny niż sprzętowy, bez obawy zeza. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Problem się pojawił gdy próbowałem rozwiązać to co w temacie... Poza tym... ja nie używam myszki Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Problem się pojawił gdy próbowałem rozwiązać to co w temacie... Odkręć zmiany i zobacz czy coś drgnie. Będziesz miał pewność czy to problem sprzętowy (sterownik) czy systemowy. Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 marekW; nie wprowadzaj zamętu z tym biosem, twój link świadczy tylko o tym, że bladego pojęcia nie masz co to jest bios płyty głównej. Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Odkręć zmiany i zobacz czy coś drgnie. Będziesz miał pewność czy to problem sprzętowy (sterownik) czy systemowy. niby jak? ja po prostu chcę żeby to znów działało... Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja chcę gwiazdkę z nieba. Słowa kluczowe na google brzmią... Roll Back Driver (w menedżerze urządzeń, wspomniałem już o tym wcześniej). Ewentualnie mogę Ci zaproponować wyczyszczenie skryptem jakieś gałęzi rejestru o ile te wpisy, które chcesz usunąć tam się znajdują. I to by było na tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale ja nie chcę przywracać żadnego sterownika tylko opcja Windowsa zniknęła Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Masz do wyboru... przekonać się czy to sterownik zawinił, albo poszukać zaginionej opcji we właściwym dziale. Z mojej strony EOT. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Oniryczny Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) to zupełnie jakby odpalić Combofix poczekam na jakąś konkretną odpowiedź... Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat wygląda na wyczerpany. Zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi