picasso Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Przy okazji formata uznałem że to doskonały moment na podpięcie nowiutkiej nagrywarki. Skoro tak, to teraz kombinuj z układem urządzeń i podpięciami na taśmach, bo ujawniony błąd sugeruje, że jest tu coś nieprawidłowo zestawione. Poglądowo mi pokaż jak to spod Windows widać obsadzone. Start > Uruchom > devmgmt.msc > w menu Widok wybierz Urządzenia wg połączeń > następnie rozwiń wszystkie kontrolery dyskowe tak by było widać jaki napęd gdzie siedzi. Odnośnik do komentarza
Pivko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Rozwinąłem i wychodzi, że : Pomocniczy kanał IDE | | |-----HL-DT-ST CD-ROM GCR 8522B | |-----HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N przesłać Ci screen ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zrób porządny zrzut ekranu, który uwzględnia wszystkie napędy, włącznie z uplasowaniem dysku twardego, który pominąłeś w swoich wyliczeniach. I dodaj jeszcze info które urządzenie robi za master/slave. Odnośnik do komentarza
Pivko Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Bardzo dziękuję Ci za pomoc jednak zdecydowałem się na zakup nowego komputera. Profesjonalna pomoc za którą serdecznie dziękuję. P.S Komputer nie działał tak dobrze od długiego czasu Edytowane 27 Lipca 2011 przez picasso OK, skoro nowe zakupy, temat zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi