Anonim8 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Chciałem zapytać, czy dodając swoją odpowiedź do tematu, powinna się ukazać w opcji Wyświetl nową zawartość od razu? Czy dopiero po jakimś czasie? Nowe posty innych użytkowników widzę, a mojego nie. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Chciałem zapytać, czy dodając swoją odpowiedź do tematu, powinna się ukazać w opcji Wyświetl nową zawartość od razu? Czy dopiero po jakimś czasie? Nowe posty innych użytkowników widzę, a mojego nie. Od razu się pokazuje. Ja widzę swoje. Pytanie: jakie filtry masz ustawione? I pokaż na obrazku co Ty widzisz. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pytanie: jakie filtry masz ustawione? I pokaż na obrazku co Ty widzisz. A widzisz picasso, miałem ustawione na Nieczytana zawartość. Przestawiłem na z Ostatnich 24 godzin i już jest OK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi