staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 wszystko przebiegało normalnie nie było zadnej opcji aktualizuj tak Miałbyś czas wejśc na TeamVievera? zobaczył bys sam bo może cos źle robie Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Takich rzeczy nie robię. nie było zadnej opcji aktualizuj Chodzi mi o opcję w MU -> Właściwości -> Aktualizuj Sterownik. Wykonaj i shostuj logi z OTL. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 zainstalowałem sterownik z płytki wszedł bez żadnych problemów , ale to niestety ten stary ;/ Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Laptopy jak pisal juz wczesniej w poscie 8-ym marekW słyszał kiedyś o profilach zasilania w lapkach? Słyszał kiedyś o C 'n' Q w przypadku procków AMD? Teraz wróćmy do meritum, jakie drivery grafiki zainstalowałeś, konkretnie, jak też skąd. maja swoje specyficzne uklady zasilania. Sterowniki ze strony ATI/AMD sa ok, ale dla pewnosci polecalbym stery ze strony producenta laptopa czyli ACER-a, lub specjalistycznych do laptopow. zainstalowałem sterownik z płytki wszedł bez żadnych problemów , ale to niestety ten stary ;/ to pobierz nowy. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Zakładam, że teraz już nie jest vgasave. Spróbuj zainstalować bez deinstalacji tylko nowy sterownik ATI. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 maja swoje specyficzne uklady zasilania. Sterowniki ze strony ATI/AMD sa ok, ale dla pewnosci polecalbym stery ze strony producenta laptopa czyli ACER-a. Podał bys link gdzie uzyskam dostęp do tych sterowników ? Zakładam, że teraz już nie jest vgasave. Spróbuj zainstalować bez deinstalacji tylko nowy sterownik ATI. Zgadza się nie jest vgasave tylko Ati mobility radeon HD 4500 Series Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Poczytałem troche ze powinno sie zainstalowac Net Framework 2.0 zrobiłem to ale nie przyniosło skutków. Wcześniej gry które chodziły mi na wysokich teraz tną sie na najniższych i sadze zę to związane jest z tymi błedami Mój sprzęt: Acer Aspire 5541G Wcześniej miałeś na nim XP? Z firmowej strony acera wynika, że nie ma sterów do XP dla tego lapka. Tak samo ze stronki ATI = http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-28041SupportforATIMobility.aspx Pokombinuj ze sterami mobility pod windows 7. A tak wogóle na płytce były stery pod XP? Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 tak cały czas miałem XP-ka i na płytce sa też stery po XP Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 dziś zainstalowałem Win7 Ultimate 32 Bit i taktowanie jest juz na dobrym poziomie ale Fifa się tnie Czy były jakieś problemy z kartą? Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 nie Daje screen po zainstalowaniu tego najnowszego CCC Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Zakładam, że to obrazek z W7. Nie gram. Więc nie pomogę. Może to problem konfiguracji (opcji) dla W7. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 to obrazek z XP Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nowszych raczej nie znajdziesz. Rozumiem, że żółty znak zapytania zniknął z MU? Zostaw te stery co Ci wchodzą, ale jeśli chcesz to pokombinuj ze sterami mobility dla 32-bit windows 7 = http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx = ponoć niektóre działają z xp. Stona producenta lapka: http://www.acer.pl/ac/pl/PL/content/drivers Stronka ATI: Notebook Graphics > Radeon HD Series > Mobility Radeon HD 4xxx Series > Windows XP - 32 Bit http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 tak zółty znak znikął wszystkich tych linków co podałeś to próbowałem... Także wydaje sie ze to koniec kariery w fife już tydzien kombinuje co tu zrobić by działała i nic Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Pokombinuj w opcjach zasilania, ustaw max wydajnosc. Nie wiem jak jest w sterach ATI, mam tylko GF-y , ale moze jest opcja w sterach o podobnych wartosciach do ustawienia czyli max wydajnosc zamiast jakosc. Co z bibliotekami directX dograles po formacie. http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3 Wszystkie inne stery?? Chodzilo wczesniej musi i teraz. Nie poddawaj sie. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Zainstalowałem to co mi tu dałes niestety nie przyniosło skutków Jesli ma ktos pomysł co jeszcze mozna zrobic to pisać ! tonący brzytwy się chwyta wcześniej grałem na XP SP2 a teraz zainstalowałem SP3 czy to może miec znaczenie ? spójrzcie na to tylko nazwa i pamięć karty... nie ma reszty danych Edytowane 16 Lipca 2011 przez picasso Posty połączone. Korzystaj z funkcji Edytuj, jeśli nikt jeszcze nie odpisał. //picasso Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 podasz link do sterow Ati mobility Readeon HD 4500 Series pod Laptopa i żeby były na XP ? Tu masz zarąbistą rosyjską stronę o Twoim Acer Aspire 5541G z odniesieniem do wszelakich sterowników pod Windows XP, Vista i Windows 7: http://acerfans.ru/drivers/1352-drajvera-dlya-acer-aspire-5541.html Do swojej karty video wybierz: Pełny komplet sterowników dla Windows XP>>>sterowniki dla videokarty od ATI (32bit) Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 #41 staniorFP Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że takich informacji powinno nie podawać. Z uwagi na to, że to jest mobilna grafika. Możesz jeszcze zobaczyć, jak to widać będzie z GPU-Z... Co do tej rosyjskiej stronki, to Google Chrome ma wbudowanego tłumacza, inaczej to ciężko coś tam znaleźć ;P Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 @staniorFP Jakie aktualnie masz sterowniki? Pokaż obrazek z GPU-Z. Miałeś podać logi z OTL. I generalne pytanie W7 nie podobało Ci się z powodu .......? A może to jest lekarstwo na Twoje problemy. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ok dzięki, chrome ładnie przetłumaczył zaraz zabierm się za pobieranie , dam później znać jak to wyszło co do sterowników to to są te co pisałem wyżej te z 2009 roku co do logów picasso mi sprawdziła i jest czysty Co do win7 ? wychowałem sie na XP-ku i nie zamierzam go zmieniać Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 co do logów picasso mi sprawdziła i jest czysty Nie chodzi o infekcje. Pokaż chociaż obrazek z Menadżera zadań -> Wydajność. Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ogarnia ktoś jak pobierac te stery z tej ruskiej strony ? Mile widziana pomoc na TeamViever Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ogarnia ktoś jak pobierac te stery z tej ruskiej strony ? I co tu jest do ogarniania? Драйвер Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¸Ð´ÐµÐ¾ÐºÐ°Ñ€Ñ‚Ñ‹ от ATI: Ñкачать / Ñкачать (32-bit) Klikasz pierwszy i jesteś na polskiej stronie. EDYTA Uważaj. Nie pobieraj tego!!!!! Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 dobra juz pobieram bardzo wolono się pobiera dlatego że darmowa 189 MB będzie sie godzine poberac Odnośnik do komentarza
staniorFP Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Dobry ten sterownik pobieram ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi