Mauserek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Warto wierzyć tej stronce? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie. Ale na poważnie: dlaczego pytasz? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A o którą stronkę chodzi? Odnośnik do komentarza
Mauserek Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tą tutaj bo mam rózne problemy na tej stronce i nie wiem czy warto pobierac stad programy które wg. administratora pomogą wam pomóc mi w wyczyszczeniu mojego komputera z wirusów. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Na polsacie byli -faceci w czerni 2- , a my mamy juz nastepny odcinek -3 i pol-. Odnośnik do komentarza
Mauserek Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Powie mi ktoś? Bo jak warto to jeszcze jutro to zrobie bo mój komputer ma chyba jakieś wirusy i chyba wiem jaki. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Możesz spokojnie pobierać, ale na Twoim miejscu zacząłbym i zastosował się do tego: https://www.fixitpc.pl/forum-38/announcement-3-wazne-zakladanie-tematu-obowiazkowe-logi/ Odnośnik do komentarza
Mauserek Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Wiem. To wszystko zrobie jutro. Jak tylko mój komputer będzie nadal działał ale będę dobrej myśli. [edit] Wiem chyba co mi sprawie problemy. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 No ok, ale zawsze lepiej zacząć od logów i oddać je do sprawdzenia także komuś innemu, co też Tobie polecam, a sam zawsze czyniłem. Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wiara uzdrawia, więc wierz Bracie, wierz! Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tą tutaj bo mam rózne problemy na tej stronce i nie wiem czy warto pobierac stad programy które wg. administratora pomogą wam pomóc mi w wyczyszczeniu mojego komputera z wirusów. Aleeeeee o sssso choooodzi ? Zmień dilera albo tłumacza, ten od googli cię oszukuje tak samo jak diler. Teraz przełóż to, z twojego na nasze. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Warto wierzyć tej stronce? Chyba już sam się przekonałeś? Do tej pory błądziłeś jak dziecko we mgle, a tu na forum znalazłeś nieoczekiwanie drugą MATKĘ! Mamo! Pomóż mi załatać te dziury! Masz tutaj nitke i igłe. Odnośnik do komentarza
Mauserek Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Matke chociaż zaa 2 stroną monitora ale i tak matka. Odnośnik do komentarza
Sanch0 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Matke chociaż zaa 2 stroną monitora ale i tak matka. Z jakiej galaktyki przybywasz, że darzysz niepewnością tu obecnych? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Temat odstrasza ateistów. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi