MikeC Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam. Reinstalowałem system (Windows XP SP3) i można powiedzieć że jest on czysty i wszystko posiada swoje standardowe ustawienia, wraz z przeglądarką. Jednak pojawia mi się taki oto problem, gdy chce się zalogować np. na allegro: https://ssl.allegro.pl/enter_login.php?session=... Jak to wyłączyć ? Używam Avant Browser'a (silnik IE 8.0). Problem ten nie występuje gdy używam Firefox'a. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 (edytowane) Reinstalowałem system (Windows XP SP3) (...) Jak to wyłączyć ? Używam Avant Browser'a (silnik IE 8.0).Problem ten nie występuje gdy używam Firefox'a. Błąd wygląda na brak aktualizacji certyfikatów. Skoro był tu reinstalowany system, to się nasuwa czy również ta aktualizacja jest zainstalowana: KB931125. Na dzień dzisiejszy najnowsze wydanie to: Update for Root Certificates [June 2011] (KB931125). . Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi