kaczakkkk Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiem, wiem - jest mnostwo materialu na ten temat w Internecie, i kazdy moze znalezc co potrzebuje. Natomiast nigdzie nie znalazlem: czytelnego, obszernego, profesjonalnego zestawienia mozliwych operacji zwiazanych z ISO, ktore mogloby wygladac np tak: ISO /kompendium/ 1 - Tworzenie obrazow ISO: - program: UltraISO- kroki: - ; Nero - kroki - : Alcohol - kroki - : inne: 2 - Tworzenie obrazow zabezpieczonych plyt CD/DVD: schemat instruowania j/w. 3 - Wypalanie obrazow plyt z dysku twardego: schemat instruowania j/w 4 - Obrazy ISO a wirtualne napedy: schemat instruowania j/w 5 - Modyfikacje zawartosci obrazow ISO: schemat instruowania j/w 6 - Wszystkie inne uzyteczne/wazne operacje na ISO, ktorych nie podalem. Tak sporzadzone zestawienie bedzie wspaniala pomoca dla wszystkich ktorzy maja czastkowa wiedze o obrazach plyt ISO, i czesto w poszukiwaniu jednej informacji marnuja czas otwierajac dziesiatki zbednych stron www. Ja oczywiscie tez bede pierwszym ktory z wdziecznoscia bedzie korzystal z sporzadzonego profesjonalnie" kompendium ISO by fixitpc.pl " Znakomitym wzorem jest tutaj, umieszczone w "materialach autorskich serwisu" sporzadzony przez DawidS28 tutorial "Kontrolowanie prezentacji stron WWW" Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No cóż... Powiem szczerze, że podsunąłeś mi niezły pomysł na nowy tutorial. Jesteś zainteresowany współautorstwem? (Jeśli tak, to świetnie, ale dopiero przyszły tydzień...) EDIT: Po podłechtaniu mojego ego jestem jeszcze bardziej chętny do stworzenia tego. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ogromnie bym chcial miec swoj wspoludzial w tak doborowym towarzystwie, ale jestem realista, entuzjasta, samoukiem i mimo, ze szybko ide do przodu to nie daje gwarancji jakosci mojej pracy jaka WY dajecie. Wiem, jak wazna jest absolutnie pewna, sprawdzona informacja podana na forum, przeciez to oznacza wiarygodnosc i opinie jaka sie za ty ciagnie. Musze jeszcze duzo popracowac. Moze kiedys w przyszlosci. Tymczasem podrzucam pomysly, ktore z pozycji zwyklego uzytkownika jak sadze maja sens, mysle, ze jezeli materialy na forum beda atrakcyjne dla uzytkownikow, to popularnosc forum rosnie i tym lepiej dla wszystkich. Samonapedzajaca sie maszynka w pozytywnym sensie tego znaczenia. Pozdrawiam i bede z niecierpliwoscia czekal na wyniki Twojej pracy. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Postaram się zacząć w przyszłym tygodniu, szybkich efektów nie obiecuję, ale mam nadzieję, że tekst w najbliższym czasie powstanie. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Przepraszam za opóźnienie, postaram się tym tematem zająć, ale nie obiecuję, kiedy. Mam teraz dużo różnych zadań na głowie... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi