mszkm Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, od kilku dni pojawia mi się strona internetowa qooqlle. Pojawia się ona po zostwieniu komputera w spoczynku, włącza się wygaszacz a następnie wyłącza się ekran. Ruszam myszką ekran się włącza, po czym dziwnie mruga i pojawia się strona qooqlle. Czytałem trochę w internecie na temat tego problemu i utworzyłem logi systemu za pomocą OTL (logi w załączniku) . Proszę o pomoc. Pozdrawiam... Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\ProgramData\jushed.exe C:\ProgramData\nircmd.exe C:\ProgramData\timerxfile C:\ProgramData\datesavefile C:\ProgramData\varsavefile C:\ProgramData\operaprefs.ini C:\Users\Michał\AppData\Local\nircmd.exe C:\Users\Michał\AppData\Local\jushed.exe C:\Users\Michał\AppData\Local\Codecs.exe C:\Users\Michał\AppData\Local\operaprefs.ini :Reg [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "jushed"=- :Commands [emptyflash] [emptytemp] Rozpocznij usuwanie przyciskiem Wykonaj skrypt. System zostanie zresetowany i otrzymasz log z wynikami. 2. Przedstaw do oceny nowy log z OTL z opcji Skanuj (Extras już nie potrzebuję), ale zaznacz opcję Pomiń pliki Microsoftu. . Edytowane 30 Września 2011 przez picasso 30.09.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi