Skocz do zawartości

Zniknięcie animacji koloru podczas ruchu myszką na kafelce z programem na pasku zadań

chrup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio włączyłem komputer i zauważyłem, że zniknęła animacja podczas ruchu myszką na kafelce z uruchomionym programem. Na laptopie jest wszystko OK, tak jak powinno być.

Nic nie zmieniałem, nic nie instalowałem. Wieczorem wyłączyłem komputer (wtedy było OK), rano włączam i już tego nie ma.

Aby pokazać, o co mi dokładnie chodzi załączam filmik :

http://dl.dropbox.com/u/2147119/Windows7PasekZadan.3gp

Może mi ktoś powiedzieć, jak to naprawić? Niby błahostka, ale gdy na coś czekałem lubiłem się tym pobawić :D

Pozdrawiam!

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

Dzisiaj odkryłem, że na drugim komputerze, gdzie się ruszało także zniknął ten bajer.

Żadne aktualizacje na laptopie nie były instalowane, na komputerze w dniu w którym to się stało także nic się nie instalowało.

W MU wszystko jest OK, nic nie krzyczy, że coś jest nie tak.

Co do sterowników - także to nie to, zainstalowałem najnowsze - to samo, niższe - też nic, te, które sugeruje Windows - także nic.

Skoro to się stało na laptopie również (gdzie normalnie to działało), no to jakiś wspólnych rzeczy wypadało by poszukać :

Na obydwu komputerach są zainstalowane podobne programy (na laptopie nie mam wszystkiego, co na PC bo mi niepotrzebne) - mam tam W7 Home Premium, Operę, Eset Antivirus, PerfectDisk, CCLeaner i Wise Registry Cleaner - do tego aktualizacje i sterowniki, na PC lista aplikacji jest nie co dłuższa :)

Ustawienia są bardzo podobne, bo... defaultowe, na PC zmieniałem tyle, że to się da na palcach jednej ręki policzyć (np. WU) ;)

Kiedy to się stało... i tutaj jest problem, bo sprawdzałem wieczorem - działa, od razy wyłączam komputer, włączam rano i już nie działa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...