zord Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 testowane programy Pakiety Internet Security: AVG Internet Security 2011 BitDefender Internet Security 2011 ESET Smart Security 2011 F-Secure Internet Security 2011 G Data Internet Security 2011 Kaspersky Internet Security 2011 McAfee Internet Security 2011 Panda Internet Security 2011 Rising Internet Security 2011 SourceNext Virus Security ZERO Norton Internet Security 2011 Programy antyvirusowe: Avast! Free AntiVirus 5 AVG AntiVirus 2011 AVG AntiVirus Free 2011 Avira AntiVir Personal 10 ESET Smart Security 2011 G Data AntiVirus 2011 Kaspersky AntiVirus 2011 McAfee AntiVirus Plus 2011 Microsoft Security Essentials Panda AntiVirus 2011 Quick Heal AntiVirus Pro 2011 Rising AntiVirus 2011 Norton AntiVirus 2011 Trend Micro Titanium AntiVirus Plus 2011 Pakiety Total Security: BitDefender Total Security 2011 Kaspersky PURE 2011 McAfee Total Protection 2011 Norton 360 Version 5.0 Trend Micro Titanium Maximum Security 2011 wyniki testów http://www.passmark.com/ftp/totalprotectionsuites-feb2011.pdf Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bez niespodzianek...NIS i ESET na czele ...dziwi mnie trochę wysokie miejsce Kaspra-który jest ciężki jak wół-a w tym teście wypada całkiem nieźle... Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bez niespodzianek...NIS i ESET na czele ...dziwi mnie trochę wysokie miejsce Kaspra-który jest ciężki jak wół-a w tym teście wypada całkiem nieźle... W przypadku niektórych antywirusów wiele zależy od konfiguracji. Jeżeli ustawi się Kaspra na maxa, to komputer staje dęba. Dla mnie zdecydowanym liderem pod względem lekkości i szybkości jest Immunet Protect FREE (bez ClamAV). Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak jak wspomniał kolega omkar, zależy od konfiguracji. Kis na defaultowych ustawieniach jest lekki, gdy ustawi się suwaki na maksa wtedy bardziej obciąży, ale nie jest źle Zależy też od sprzętu na którym się testuje. Zaskoczył mnie wynik G daty, albo to przypadek, albo rzeczywiście jeszcze bardziej się przyłożyli do zmniejszenia zapotrzebowania na zasoby komputera. Słabo F-Secure , też zdziwienie. Norton od wersji 2009 jest lekki więc pozycja raczej zasłużona. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Tak jak wspomniał kolega omkar, zależy od konfiguracji. Kis na defaultowych ustawieniach jest lekki, gdy ustawi się suwaki na maksa wtedy bardziej obciąży, ale nie jest źle Zależy też od sprzętu na którym się testuje. Zaskoczył mnie wynik G daty, albo to przypadek, albo rzeczywiście jeszcze bardziej się przyłożyli do zmniejszenia zapotrzebowania na zasoby komputera. Słabo F-Secure , też zdziwienie. Norton od wersji 2009 jest lekki więc pozycja raczej zasłużona. Miałem na myśli męczenie procesorka w przypadku KIS-a ...pod tym względem-manipulacja suwakami-nie pomaga,jeżeli chodzi o zapotrzebowanie na RAM to nie mam żadnych zastrzeżeń do Kaspra...zresztą co Ci Bro będę gadał...pamiętasz na naszym starym macierzystym Forum - przetestowaliśmy ostro wszystko. Edytowane 4 Lipca 2011 przez picasso Edytowane. Temat oczyszczony. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi