iurabos Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w trakcie instalacji Microsoft Security Essentials pojawia mi się komunikat The feature you are trying to use is on network resource that is unavaiable Click OK to try again, or enter alternate path to a folder containing the insltalation package "mp_ambits.msi" in the box below tutaj ścieżka do zasobu nie znajdującego się na dysku systemowym Jak rozwinę listę i wskażę na plik (wszystkie są w lokalizacji wskazanej przeze mnie) pojawia się The file "E:\cośtam\mp_ambits.msi" is not a valid installation package for the product Microsoft Antimalware Używam Immuneta, ale wyłączam śledzenie, kiedyś zresztą odinstalowałem go całkowicie, puściłem instalkę MSE i tez to samo. Pomoże ktoś? po zakończeniu pojawia się błąd 0x8007064C Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Błąd ten oznacza z problemem ze znajdowaniem ścieżki do pliku instalacyjnego. Więc albo inny soft ochronny go blokuje (tu Immunet - wyłączenie softa może być niewystarcvzająca) ,albo jest błąd w zmiennych środowiskowych Więc jeśli mamy rozwijać ten temat to ten Immunet musi być odinstalowany całkowicie aby wykluczyć potencjalne dodatkowe problemy. Pytania: Czy rzeczywiście pobierasz prawidłową wersję dla swojego systemu? http://www.microsoft...ls/privacy.aspx Czy z innymi programami instalujących się za pomocą Windows Installer są też problemy (wypróbuj jakiśb inny instalator o rozszerzeniu *. MSI) Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi