T9K Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam. Obok routera, chcę też zakupić słuchawki z mikrofonem za max 200zł (w ostateczności 300, ale wolałbym dać "dwusetkę") i tu też pada pytanie - jakie polecacie? Oczywiście zamknięte Zastosowanie - generalnie to komunikacja głosowa via ventrillo podczas wypadów raidowych w WOWie (3-4h, 4 razy w tyg.), podłączone będą do laptopa więc jakieś uber-super dźwięk być nie musi, bardziej się liczy "czysty micro, no i ofc żeby się nie rozleciały, ani nie zaczęły przerywać po 2-3 miesiącach... Chyba że... bezprzewodowe, ale czy da radę w tej cenie z micro, czy lepiej pozostać na kabelku? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dziwne, nie zauważyłem wcześniej tego tematu. Jeśli jeszcze aktualne, polecam to: http://www.megamedia.pl/sluchawki-sennheiser-pc-330.php?cnv=f638d0-8ce78398ce Odnośnik do komentarza
T9K Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Oczywiście że aktualne. Propozycji się przyjrzę. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Korzystam z nich od roku i jestem zadowolony. Dźwięk z mikrofonu może być lekko zaszumiony, ale to w żaden sposób nie przeszkadza przy graniu. Inna sprawa: korzystam z nich bardziej do słuchania muzyki (rock, metal) i na tym polu również sprawują się dobrze. Edytowane 16 Września 2011 przez picasso 16.09.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi