LikwidatoR Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam, Przedstawiam wam nowe wyniki Rap testu od Virus Bulletin. Tak jak we wcześniejszych testach wyniki są zsumowane , uśredniane do tabeli wyników. Tym razem od grudnia 2010 do czerwca bieżącego roku . Kryteriami które podlegają ocenie jest umiejętność wykrywania proaktywnego i reaktywnego pakietów Internet Security. Jak im poszło zobaczcie sami. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 To chyba najbardziej niezależny test...niektóre pakieciki to prawdziwa egzotyka Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mnie tylko dziwi tak wysoka pozycja Bullguarda ..... Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Microsoft SE i Forefront inne wyniki używałem obu i jest to dokładnie ten sam program więc nie wiem jak wyniki mogą się różnić Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Microsoft SE i Forefront inne wyniki używałem obu i jest to dokładnie ten sam program więc nie wiem jak wyniki mogą się różnić Wyniki Aviry Pro oraz Free też się trochę różnią, a nie powinny. Tym bardziej Comodo IS i AV Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi