qwerty1991 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam mam takie pytanie posiadam internet radiówke, i gdzies 2 razy w ciągu dnia rozłacza mi internet i musze wyciągnąc zasilacz od neta i odrazu dziala. IP i DNS mam z automatu ale zauwazylem ze jak wpisze openDNS: 208.67.222.222 208.67.220.220 TO internet sie nie rozłacza i tu moje pytanie czy tak moze zostac z tymi DNS jak wczesniej bylo z automatu??? Ponieważ nie chce miec problemów potem u dostawcy, gdzies na stronie dostawcy pisalo ze jak kiedys nie bedzie neta to bylo cos kombinowane z adresami IP tak wiec nie chce miec w przyszlosci problemów. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pewnie, że może zostać. To nie powinno mieć żadnego znaczenia dla dostawcy. Dziwne zjawisko, że DNS-y coś zmieniają, jak chcesz, możesz Net-log zrobić i wrzucić na forum: https://www.fixitpc.pl/topic/2394-diagnostyka-ogolny-raport-konfiguracji-sieci/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi