qbek50 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam. Mam problem z modem Huawei E173 w erze. Na win XP instaluje aplikację blueconnect i automatycznie wykrywa mi modem i wszystko git. Natomiast pod win7 home premium 64 bit instaluje się aplikacja blueconnect i nie instaluje mi modemu. Niby zakończona instalacja a jak klikam połącz w blueconnect to nie ma urządzenia. Nie wiem w czym problem. Próbowałem usuwać koncentratory uniwersalnej magistrali szeregowej ale to nie pomaga. Nigdzie nie mogę znaleźć sterowników pod w7. W menedzerze urządzeń pod pozycją modemu - nie widzę huawei tylko standardowy modem wykorzystujący łącze bluetooth (w win xp JEST). Natomiast pojawia mi się pozycja Stacje dysków: HUAWEI SD Storage USB DEVICE. Nie wiem co już mam robić ? Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=29244 Odnośnik do komentarza
qbek50 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) dzięki działa :] Edytowane 20 Czerwca 2011 przez DawidS28 Temat, jako rozwiązany, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi