Grigory Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dzień dobry Userzy, pojawił mi się problem. Próbuję zainstalować Offica z 2003 r. i pojawia mi się komunikat: Nie Można uzyskać dostępu do usługi Instalator Windows. może mieć to miejsce, jeśli Instalator Windows jest niepoprawnie zainstalowany. Skontaktuj się z działem Pomocy technicznej, aby uzyskać pomoc. Teraz trochę wyjaśnień, miałem wcześniej triala którego odinstalowałem przed upływem czasu, teraz pojawiały się problemy przy instalacji pakietów office, więc pobrałem aktualizację WindowsXP-KB942288-v3-x86 uruchomiłem po czasie pojawil się błąd Odmowa dostępu OK> Instalacje produktu KB942288-v3 nie została ukończona, produkt windows xp został częściowo zaktualizowany i może działać niewłaściwie. W pisakownicy offices też nie chce się instalować, na maszynie wirtualnej z xp nie ma żadnych problemów. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 pojawia mi się komunikat: Nie Można uzyskać dostępu do usługi Instalator Windows. może mieć to miejsce, jeśli Instalator Windows jest niepoprawnie zainstalowany. Wstępnie instrukcje z KB2438651. PS. I co oznacza ostatni komentarz w drugim temacie (KLIK) "do kosza"? Odnośnik do komentarza
Grigory Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dziękuje udało się, pokombinowałem i jest dobrze. Okazało się również że miałem dwa pliki msiexec. w system32. Co do tamtego tematu to odpuściłem sobie tamtą "próbną" instalkę (czyli do zamknięcia). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi