Grigory Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Proszę ja was, jakiś czas temu zainstalowałem triala MSoffice 2003 profesjonalny, nie wprowadziłem klucz i miałem ileś tam możliwości otwierania aplikacji. Odinstalowałem go przed terminem i teraz ja próbuję zainstalować to już na początku pojawia się komunikat: Błąd wewnętrzny2744.RegServer D:\Windows\system32\msiexec.exe\regserverCA, jak pożna to pokonać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Temat kiepsko opisany - brak informacji o systemie a to kluczowe w podejmowaniu decyzji w tym przypadku.Jesteś pewien że prawidłowo odinstalowałeś Office? Nie wybijało żadnych błędów? Odnośnik do komentarza
Grigory Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 System xp pro. wcześniej odinstalowałem go ccleanerem. Powiem tak: w instrukcji pisze że trzeba instalować uruchamiając po kolei poszczególne pliki. W ten czas też tak zrobiłem nie wprowadziłem klucza no i był trial. Teraz przy instalacji pojawił się komunikat że nie ma dostępu do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Classes i tu jakiś kluczyk trzy literowy wpierw jeden potem drugi dałem PK uprawnienia i dałem uprawnienia. Przy instalacji klikam na plik INSTMSIW pojawia się komunikat Zdarzenie nie może wywołać żadnego ze subskrybentów klikam OK pojawia się jeszcze raz to samo też OK i teraz jest błąd Błąd wewnętrzny2744.RegServer D:\Windows\system32\msiexec.exe.\regserverCA. Na maszynie wirtualnej simiga już od paru miesięcy. Edit: do kosza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi