stefel Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam. Mam problem z komputerem i chciałem przeinstalować system przy uzyciu partycji recovery. W instrukcji napisano że aby uruchomić instalację systemu należy podczas uruchamiania systemu przytrzymać F8 i wybrać opcje Napraw komputer. U mnie nie ma takiej opcji chodziarz jeszcze niedawno była...... Jóż kiedyś instalowałem system w ten sposób. Jak sprawdzić czy ta partycja jest na dysku twardym ? Ja jej nie usuwałem... Bardzo proszę o pomoc. Toshiba Satelite a660-18G Windows 7 64bit Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jak sprawdzić czy ta partycja jest na dysku twardym ? Pokazać albo obejrzeć obrazek z zarządzania dyskami. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 cytat (gdzieś z netu ): "Power off your computer. Find the "0" (zero) key on the keyboard. Hold it down and restart the computer. A menu will be displayed and you should follow the onscreen prompts. This will only work if you have not destroyed the partition." szczególy w manualu: Toshiba Satellite A660 User Manual: http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/manuals/userguides/su2728212/GMAD00247011_SatA660_10Oct28.pdf Odnośnik do komentarza
Rafael22peb Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Prawy myszy na moj komp > zarzadzaj > zarzadzanie dyskami daj tu fotke Ten system co teraz masz zainstalowany to byl instalowany z recovery? Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez picasso 13.08.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi