dre4merOn Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Cześć Wszystkim, Chciałbym sprawdzić rodzaj swojego łącza.Nie chodzi mi o szybkość ale właśnie o rodzaj. Czy np : dsl ,lan itp... ,jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Start -> Programy -> Akcesoria -> Wiersz poleceń Wpisz komendę ipconfig /all i podziwiaj wyniki albo przedstaw na forum. Odnośnik do komentarza
dre4merOn Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mógłbyś zerknąć?I napisać mi jaki jest rodzaj mojego łącza? http://imageshack.us/photo/my-images/195/internetj.jpg/ Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Jesteś podpięty do własnej prywatnej sieci LAN. Gdzieś tam masz router, z którym jesteś prawdopodobnie połączony kablem. Z czym się łączy router - trudno z tego powiedzieć. Musiałbyś spojrzeć do jego konfiguracji. Edytowane 30 Lipca 2011 przez DawidS28 Upłynął czas ważności tematu - zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi