rapidsebuja Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam jak w temacie podczas instalowania w/w aplikacji wywala blad z uruchomieniem uslugi SRSHDAudio.... nie potrafie sobie z tym poradzic. czytalem ten temat ale nic mi to nie daje... moze cos zle zrozumialem.. przeinstalowalem netframework, ale dalej to samo... Dodaje zalaczniki moze cos to komus powie... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Czy w BIOS masz włączone HD Audio? Czy instalator odpalany -> Uruchom jako administrator? Na jakim koncie uruchamiasz instalator? Czy minimalne wymagania sprzętowe są spełnione? Odnośnik do komentarza
rapidsebuja Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Konto administratora HD audio wlaczone i odpalam jako admin. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Czy nie grzebałeś w usługach? Czy to nie jest podobny temat i problem: http://www.fixitpc.p...dpost__p__31825 ? Wydaje mi się, że wszystkie drogi prowadzą do Rzymu wg. poniższego. Poczytaj: http://www.bing.com/...ror&FORM=MO0011. Odnośnik do komentarza
rapidsebuja Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie to nie ten problem poniewaz tamten zostal rozwiazany uzywam teraz avasta 6 internet security czytalem w necie o tym problenie, wywala ten blad przy roznych zeczach i na kazde jest inne rozwiazanie... niestety nie potrafie znalezc konkretnego rozwiazania na moj problem dlatego zalozylem ten temat. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ale jak pisałem wyżej raczej problem jest podobny. Wyłącz firewalla na czas instalacji. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 "Uruchomienie usługi zależności lub grupy nie powiodło się". Wejdź do Właściwości tej usługi do karty Zależności i pokaż na obrazku co tam widać. Odnośnik do komentarza
rapidsebuja Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 prosze Odnośnik do komentarza
doom27 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Z pierwszego zdjecia widac ze usluga serwer jest wylaczona a ta wymaga jej zalaczonej .Zalacz ja i ustaw na automatycznie i sprawdz jaki status ma 2 usluga Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Cześć i jak poradziłeś sobie z SRS ? Ja osobiście proponuje abyś pobrał go ze strony producenta a dalszy opis jest na chomiku.pl malgorzata1978.Odezwij się jak poszło! Odnośnik do komentarza
rapidsebuja Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie dzialalo bo byly jakas usuga wylaczona. ostatecznie dalem sobie spokuj z srs temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie dzialalo bo byly jakas usuga wylaczona. Mało precyzyjny opis. Był tu konkretny błąd "Uruchomienie usługi zależności lub grupy nie powiodło się". W zależnościach usługi stały Serwer oraz NetworkProvider. Usługa Serwer jawnie wyłączona, co widać na obrazku. Nie wiadomo czy sprawdziłeś drugi komponent. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi