Rix Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, Mój komputer wiesza się gdy oglądam filmy na You Tube. Ostatnio spadła również wydajność. Proszę o pomoc. Extras.Txt OTL.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 W logach nie widać aktywnej infekcji. Temat wędruje do działu systemowego. Na początek sprawdź jak się zachowa system po odinstalowaniu Kasperskyego bo to on może być tu głównym podejrzanym. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Rix podaj konfigurację sprzętową komputera. Czy to laptop czy stacjonarny ? Użyj do tego celu np. SIW 2011 Odnośnik do komentarza
Rix Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Komputer Stacjonarny W załączniku raport z SIW'a Raport.txt Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) OK. Masz coś wpólnego z poniższym tematem? - bo chyba i ten można uznać za zamknięty? https://www.fixitpc.pl/topic/4391-bardzo-wolne-dzialanie-komputera/page__pid__32454#entry32454 To tak a propo chociażby: Computer Name: KAZ-PC Ups. Nie zwróciłem uwagi na datę ostatniego postu. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez 3oo Odnośnik do komentarza
Rix Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie mam nic wspólnego z tamtym tematem. Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 W takim razie sprawdź w jakim trybie pracuje kontroler dysku, potem odinstaluj główny i pomocniczy kanał IDE (w gałęzi Kontrolery IDE ATA/ATAPI) i zrestartuj komputer. I mógłbyś jeszcze pokazać screen z menedżera urządzeń o ile są problemy z jakimiś sterownikami lub widnieją tam niezidentyfikowane pozycje? Odnośnik do komentarza
Rix Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Zastosuję się do powyższych wskazówek. W menadżerze urządzeń nie ma żadnych problemów, ani żadnych niezidentyfikowanych urządzeń Edytowane 12 Grudnia 2011 przez picasso 12.12.2011 - Upłynęło wiele miesięcy, brak konkluzji, zamykam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi