stefel Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam. Mam następujący problem : komputer działa normalnie do chwili kiedy włącze film. 2 minuty wszystko jest ok a potem komp się zawiesza i nic się nie da zrobić tylko wyłączyć. Przeinstalowałem kodeki i dalej to samo. Używam win7codecs i bestpleyera. Bardzo proszę o pomoc . Pozdrawiam OTL.Txt Extras.Txt Results of screen317's Security Check version 0.99.12 Windows 7 (UAC is disabled!) Internet Explorer 8 `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Malwarebytes' Anti-Malware TuneUp Utilities 2011 TuneUp Utilities Language Pack (pl-PL) Eusing Free Registry Cleaner Java™ 6 Update 25 Adobe Flash Player 10.3.181.14 Adobe Reader X (10.0.1) - Polish ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent ``````````End of Log```````````` Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zweryfikuj sterowniki za pomocą programu verifier KLIK -jeśli narzędzie wywoła bluescreen to po jego wyłączeniu spakuj plik C:\Windows\Memory.dmp oraz folder C:\Windows\Minidump i shostuj to. Jeśli nie uda się wywołać bluescreen to zainstaluj debugger NTSD KLIK -przykład wpisu w rejestrze tego debuggera u mnie https://www.fixitpc.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=4529 zainstaluj też HWINFO http://www.hwinfo.com/ i daj fotkę z sekcji "Sensors" ( nie dawaj z tego programu logów) Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie moge uruchomić programu verifer : Fotka s sekcji sensors : Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie moge uruchomić programu verifer Popełniłeś literówkę: veriefier.exe versus verifier.exe Odnośnik do komentarza
stefel Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Popełniłeś literówkę: veriefier.exe versus verifier.exe No tak teraz się udało. po użyciu tego programu komputer nie chciał się włączyć. Musiałem użyć przywracania systemu Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) No tak teraz się udało. po użyciu tego programu komputer nie chciał się włączyć. Musiałem użyć przywracania systemu Komputer czy system? - Bo to róznica.Po użyciu narzędzia trzeba go wyłączyć w trybie awaryjnym bo mogą być problemy z dostaniem się do trybu normalnego. Jeśli komputer nie chciał się włączyć to veriefier już za to nie odpowiada i jeśli to miało miejsce to masz jakiś problem ze sprzętem. Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez picasso 13.08.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi