jarecki007 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam szkoda że już temat o kalendarzu jest zamknięty bo mam podobny problem, kalendarz się wyświetla tylko nie pokazuje żadnej daty ? Może tu jest problem proszę zerknijcie na właściciela tego folderu, z tego co czytałem nizej to powinien być TrustedInstaller ale nie mam go na liscie i nia wiem jak go dodać Posiadam Kaspersky Internet Security 2011. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam szkoda że już temat o kalendarzu jest zamknięty bo mam podobny problem, kalendarz się wyświetla tylko nie pokazuje żadnej daty ? Masz na myśli temat z wystąpieniem białej obwódki po instalacji IE9? Czy to znaczy, że: - Miałeś białą obwódkę i by to zlikwidować pobrałeś paczkę, którą dałam w tamtym temacie, wstawiłeś ją u siebie i przestała się wyświetlać data? Jeśli: tamten folder pochodzi z Windows 7 32-bit. Przesyłam folder gadżetu z Windows 7 64-bit z katalogu natywnego: KLIK. - Nie było żadnej białej obwódki, tylko data się nie wyświetla? Jeśli: może to być problem z Kasperskym, który manipuluje z osłoną skryptową. W Kasperskym jest powiązana opcja: KLIK. Może tu jest problem proszę zerknijcie na właściciela tego folderu, z tego co czytałem nizej to powinien być TrustedInstaller ale nie mam go na liscie i nia wiem jak go dodać Widziany układ uprawnień nie ma znaczenia dla wyświetlania (ale mówi mi, że mataczyłeś z podstawianiem folderu). A przy przywracaniu układu zabezpieczeń do formy domyślnej TrustedInstaller nie jest widziany wprost na liście, dodaje się to konto ręcznie: KLIK (ustęp "Przywracanie domyślnego układu zabezpieczeń"). . Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 wyłączyłem blokowanie skryptów + restart komputerka jeszcze nie pomogło:( tak mataczyłem potwierdzam, ale orginalny folder jest już z powrotem na swoim miejscu. Szukałem cały czas tych kluczy w rejestrze strasznie męczące chciałem sobie uprościć i w opcjach edycja + znajdź wklejałem je lecz nic mi nie chciało się odnaleźć. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Z tego co rozumiem, nie było tu problemu z białą obwódką tylko pusty kalendarz? Czyli tamta część tematu z podmianą folderu się nie aplikuje - podmiana była tam tylko po to, by usunąć białą obwódkę powstałą po instalacji IE9, a nie po to by zlikwidować pusty kalendarz. wyłączyłem blokowanie skryptów + restart komputerka jeszcze nie pomogło:( Przerejestruj pliki skryptowe: KLIK / KLIK. . Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 AAAA działa po zrobieniu zabiegu w drugim kliku kalendarz pokazuje datę ale pojawił sie z obwolutą to co teraz tylko zamienie gadżet na ten z windows 7 i powinno być ok tak myślę Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ale pojawił sie z obwolutą to co teraz tylko zamienie gadżet na ten z windows 7 i powinno być ok tak myślę Tak, na problem białej obwoluty powinna pomóc zamiana kalendarza wersją z Windows 7. Już Ci podałam tu link do paczki. Odnośnik do komentarza
jarecki007 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tak, na problem białej obwoluty powinna pomóc zamiana kalendarza wersją z Windows 7. Już Ci podałam tu link do paczki. Zrobiłem DZIAŁA DZIAŁA ale się ciesze zerknij prosze super dziekuje ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi