DragonFire Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witajcie. Mam taki problem, że co poustawiam sobie ikonki na pulpicie to po restarcie są w innych miejscach. Na XP mi wszystko ładnie chodzi i zapisują się, gdzie były położone, a na Viście coś im w tym przeszkadza. Mam ustawione, żeby były sortowane wg nazw, ale to nie pomaga. Są jakieś ustawienia, które w windowsie nakazują systemowi ustawiać ikonki tak, jak mają być? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Nie wiem jak chcesz mieć to ustawione ale pokombinuj - PPM -> Widok. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Jeśli Ci pasuje, możesz zastosować taki myk: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/save-and-restore-desktop-icon-layout-in-windows-vista/ Edytowane 16 Września 2011 przez picasso 16.09.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi