muraszko Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 witam proszę o pomoc w analizie logów i udzielenie odpowiedzi strasznie wolno pracuje system, internet Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Nie wkleiłeś obowiązkowego loga z Gmer. W dodatku był tu używany ComboFix i ani słowa o tym nie wspominasz. Powinieneś pokazać też z niego log aby było wiadomo co narobił. W logach z OTL brak śladów infekcji. Pierwszy podejrzany to ESET NOD32. Odinstaluj go i sprawdź czy problem ustąpił. Odnośnik do komentarza
muraszko Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Nie wkleiłeś obowiązkowego loga z Gmer. W dodatku był tu używany ComboFix i ani słowa o tym nie wspominasz. Powinieneś pokazać też z niego log aby było wiadomo co narobił. W logach z OTL brak śladów infekcji. Pierwszy podejrzany to ESET NOD32. Odinstaluj go i sprawdź czy problem ustąpił. Witam dziękuję za odpowiedź kompa zastałem już po combofixie Gmer po 10 sek szukania zawiesza system niestety trardy reset dołanczam ostatni log combofixa dziękuję ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ten log nic nam nie daje. Tak jak mówię należy sprawdzić NODa. Odnośnik do komentarza
muraszko Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ten log nic nam nie daje. Tak jak mówię należy sprawdzić NODa. Witam odinstalowałem NODa dziękuję Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Ale ja cie nie prosiłem o logi i nie wklejaj ich jeśli nie jesteś proszony. Ja chce abyś napisał czy po odinstlowaniu NODa problem ustąpił. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez picasso 29.06.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi