picasso Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dziś jest szczególny dzień (aż trudno mi uwierzyć, że to już), nasze pierwsze urodziny! Dokładnie rok temu, dnia 27 maja 2010, forum zostało otworzone publicznie i zdobyło 75 użytkowników (rekord rejestracji). Dzień dla mnie przełomowy i mający liczne konsekwencje, te pozytywne i te negatywne. Zupełnie nowe doświadczenie, olbrzymia odpowiedzialność, kamieniołomy na widoku i długi "cień początkującego". Dobra ekipa = Daliśmy radę. Nie obyło się oczywiście bez zaskoczeń znienacka, problemów technicznych i akcji nieplanowanych. Ale czy jestem naprawdę zdziwiona? Nie. To wbrew naturze nie nadziać się na jakiś problem. Mamy roczek i pierwsze zęby. Bez wstydu możemy zaprezentować składowe i nasze statystyki w kontekście wieku serwisu, zaś kształt prezentuje pożądany przeze mnie charakter nieodpustowy. Forum w moim odczuciu jest na właściwej drodze rozwojowej. Acz, na laurach tu nie wolno spoczywać. Dużo pracy należy jeszcze włożyć i inwestować w zawartość, nadrobić zaległe sprawy, zrealizować szkice. Mam świadomość i doping. Fajerwerków niestety nie zdążyłam przygotować, wybaczcie, że tak "na sucho". Ogromne podziękowania należą się wszystkim użytkownikom, którzy przysłużyli się do popularyzacji adresu oraz aktywnego poszerzania zawartości forum. :cheer: Odnośnik do komentarza
PhatDerick Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wszystkiego najlepszego! (lol, to już rok? O_o ) Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mamy roczek i pierwsze zęby. Idąc dalej tym tropem, można powiedzieć, że zaczynamy chodzić (piszę "my", bo czuję się związany z forum, chociaż zwykły tylko użytkownik ze mnie). Czyli: za chwilę będziemy chodzić na całego, później biegać, a jeszcze później pędzić/śmigać... (to taka nieco metaforyczna wizja rozwoju forum ) Szacun (jak mawia młodzież), podziękowania i serdeczności na następne lata Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Hehe... picasso może być na mokro Co prawda wirtualnie ale zawsze... :cheer: Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jest dobrze, kawał dobrej roboty wykonany , miejmy nadzieję,że będzie lepiej Gratki dla całej ekipy Odnośnik do komentarza
tata1959 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wszystkiego najlepszego Pika i trzymaj tak dalej. Pozdrawiam serdecznie...zobacz jak ten czas szybko leci, jak dla mnie to trochę za szybko... Pozdrowienia dla całej ekipy forum Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Może kiedyś doczekamy się jakiegoś okolicznościowego breloka... Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mamy roczek i pierwsze zęby. No właśnie a na dodatek wczoraj był Dzień Matki Pozwolę sobie przesłać ten skromny bukiet w imieniu wszystkich kotów Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratulacje również ode mnie. Ja się pytam dlaczego brak zarejestrowanego użytkownika "fixitpc.pl" z datą urodzin 27.05.2010. Na dole jest info, że żaden nie obchodzi dziś urodzin. Poważne niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza
markym Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Happy Birthday !!! Odnośnik do komentarza
izaw Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gratulacje! Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza
dre4merOn Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Yeah!! Congratulations all Fixitpc members with our first birthday http://www.youtube.com/watch?v=rur5wKoua1o Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wszystkiego najlepszego!! Gratuluję wytrwałości, mało które forum po roku czasu szczyci się takim zainteresowaniem! W sumie to chyba nikogo to nie dziwi. Forum rozwija się w niewyobrażalnym tempie. Bardzo dziękuję za ten "wielki powrót" i życzę dalszych sukcesów. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No i ode mnie też gratulacje jako, że spora grupa rejestrowała się też w tym samym dniu, więc urodzinki tym bardziej nas cieszą. Tak czy siak droga Picasso chyba nie wywiniesz się w końcu od postawienia przynajmniej browara gdy zawitasz do Krakówka. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Tak czy siak droga Picasso chyba nie wywiniesz się w końcu od postawienia przynajmniej browara gdy zawitasz do Krakówka. Dołączam się. O ile będę w okolicy wtedy, lipiec i sierpień już zaplanowane. Oczywiście gratuluję Szefowej wielkiego sukcesu, jakim jest forum. Odnośnik do komentarza
marsellus Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wszystkiego najlepszego dla super forum . Oby tak dalej Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Co najmniej kilkuset tutoriali i użytkowników, nie tylko z wirusowymi problemami oraz dalszego rozwoju forum, oby nazwa płynęła po morzach i oceanach piwa, życzę ja Odnośnik do komentarza
Adam Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dołączam się do życzeń, wszystkiego naj! Odnośnik do komentarza
ziomus1233454 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 ja również się dołączam do życzeń Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Są urodziny, jest impreza!!.. Dalszego rozwoju forum życzę, a właścicielom/założycielom co nieco dotacji na działalność serwisu (samo się niestety nie sfinansuje)!!.. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mamy roczek i pierwsze zęby. Zdaje się, że przegapiłam urodzinową imprezę ... zwykle oprócz pierwszych zębów na ten okres przypadają też pierwsze samodzielne kroczki , a jak z naszym Maluchem ? A swoją drogą Solenizant to chłopiec czy dziewczynka ? ... zresztą nieważne ... Wszystkiego najlepszego ! :cheer: Odnośnik do komentarza
Grzechooo Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kuuurde, to już rok? W każdym razie, dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, oby to forum rosło w siłę Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 No ja spóźniony ale lepiej późno niż wcale Dołączam się do życzeń,oby forum dalej prężnie się rozwijało i żeby żyło pełnią życia jeszcze przez dłuuugie lata PS.Ile ząbków ma nasz solenizant(ka)? Odnośnik do komentarza
hoodedman Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Też wychodzę z założenia, że lepiej późno niż wcale... Spóźnione, ale serdeczne życzenia dla Zarządu i Wszystkich Użytkowników. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi